.




.
Number 1

Mood : Stress
12.5.2014


.
credits.


EDIT BY : ADLIN CHE JOHARI
The skin is belonged to Purple-licious, Miki just tweaked them lil' bit so .
Resources: pixel 1, pixel 2, materials, colors, cursor.
Thanks to Wana for the tutorials and Pipie for the codes.

S A H A B A T
.
Monday, May 12, 2014 - - 0 COMMENT(S)



Assalamualaikum.... 
apa khabar semua ???? harapnya baik - baik aje ... alhamdulillah kalau baik - baik aje ... rindu korang doh .... korang rindu idak ?? idak rindu idak papelah ..... 
okay .... dah lamaaaaaaaaa gila tak update blog ..... nak update ,,, tapi ,,, laptop tenggelam banjir ,,, kakak kedekut ,,, adik pun sama ,,, langsung mintak bapak belikan yang baru ... thanks papa ... meloveyou .... :*

okay .... entri kali ni pasal SAHABAT ... kalini kita kasi syiokkkkkkk sikit .... sebab ni boleh dikatakan SAHABAT sebenarnya .... walaupun ada sebahagiannya yang errrr orrrr irrr .... *sabar*
gambar - gambar bawah ni masa BBQ tahun lepas & tahun ni .... tahun lepas apak gempak .... tahun ni pun sama bezanya tahun ni sikit aje yang join tapi ada game .... game kenakan orang ... wkwkwwk .... tak sempat la pulok nak rekod .... -..-

okay ... motif utama entri ni ialah ,,,, aku bahagia sebab kalau aku buat apa-apa event ,,, diaorang akan datang & support ... auchhh .... melovethisssssss .... tapi kebanyakan junior la .... senior tahun ni alin kurengggg rapat & kenal .... #cewdih   

tapi aku rasa macam nak buat sekali lagi untuk tahun ni sebab haritu kurang syiokkk ah sebab junior tak ramai ..... tahun ni nak buat kali kedua tapi ............... hmmmmm .... kalau jadi ,,, nak ah try ajak junior ,,, senior ,,,, crush ..... wkwkwwkwkwkw ... sempat lagi ..... xD
okaylah ... sebelum aku merapu lebih panjang ,,, jum la kita layan gambar - gambar di bawah ini ... 

*2013*

*2013*

*2013*

*2013*

*2014*

*2014*

*2014*

*2014*

*2014*

*2014*

*2014*

*2014*

*2014*

*2014*

okayyyy ... aku dah cakap ... sikit kan orang tahun ni .... tahun lepas hampir 40 orang tapi tahun ni tak sampai 30 orang .... #cewdih
gambar pun tak banyak tahun ni ... masing - masing busy ... lagi satu kitaorang syiokkk main sampai tak sempat nak bergambar ..... sebenarnya tak tahu nak cakap apa ... wkwkwkwk ... k lah ... terima kasih kerana sudi tengok gambar - gambar kitaorang ... itu aje nak share ... tapi boleh dikatakan diaorang ni MEMANG DAEBAK ! SAYANG diaorang ketat - ketat .... semoga Allah memberkati diaorang semua .... *yang mana datang bbq tahun lepas & tahun ni*
bai~

SAHABAT : hai korang ... terima kasih bebanyak sebab sudi berkawan dengan aku ... sudi datang bila aku buat apa - apa event .... sayang korang sesangat ...... epa , naj , imah , biha , nissa , sorry la tak ajak korang haritu .... ini pun last minute punya keputusan .... bab - bab bbq memang keputusan mikhail .... aku uruskan aje ..... sekali lagi thanks junior ,,,, kawan - kawan sebaya ... korang memang DAEBAK ! inysaAllah ada rezeki kita buat lagi .... thanks ! :*


REWIND ME THE PAST | MY SWEET FUTURE