.




.
Number 1

Mood : Stress
12.5.2014


.
credits.


EDIT BY : ADLIN CHE JOHARI
The skin is belonged to Purple-licious, Miki just tweaked them lil' bit so .
Resources: pixel 1, pixel 2, materials, colors, cursor.
Thanks to Wana for the tutorials and Pipie for the codes.

Teman Pengganti
.
Monday, May 12, 2014 - - 0 COMMENT(S)



Assalamualaikum.... 
korang apa khabar ??? sihat ??? baguslah kalau sihat ... adlin alhamdulillah sihat ... :)
dah lama kan adlin tak update blog ??? korang mesti rindu adlin ,,, rindu cerita - cerita adlin ... okay perasan ... >..<
saya hanya bergurau ... kuikuikuikui ... okay ! mari kita mulakan ! caiyooo ! go ! go ! go ! okay ! apa yang aku bebelkan ni ??? o.O

okay series ! adlin sebenarnya dah BOSAN ! sekali lagi adlin ulang ,,, adlin dah BOSAN ... nak ulang sekali lagi ke ??? adlin dah BOSAN !!! kenapa ??? mengapa ??? bagaimana ??? okay ! adlin sudah penat dengan soalan - soalan begini rupa .... *halakan cursor pada blockquote jika tak jelas*
adlin couple dengan siapa sekarang ???

adlin SINGLE ??? jum couple ...

okay !!! okay !!! okay !!! hmmm ... selalu soalan tu yang dikemukakan .... sedih gilooo rasanya ... :'(
kalau cakap SINGLE ,,, diaorang akan cakap macam ni pulak .... *halakan cursor pada blockquote jika tak jelas*
SINGLE ??? Tipulah ... adlin kan bla bla bla bla bla bla ... serieslah ... couple dengan siapa sekarang ???

 okay ! tak geram mana pun dengan ayat macam tu ... nak aje aku bagi free kiss dekat muka ... aishhh ... dia fikir kita ni kaki tipu ke apa ... okay sabar sabar sabar ... >..<
kalau jumpa dengan mana - mana manusia yang adlin kenal ,,, diaorang WAJIB akan tanya macam tu ... siapa tak sakit hati ... siapa tak sedih ... bla bla bla ... tak kisahlah ... yang penting adlin BAHAGIA SINGLE ... eh jap ! BAHAGIA ke ??? :o
oh tidak !!! kekadang adlin rasa macam ...................................




taraaa ! kadang - kadanglah ... tapi tak kisahlah ... sebab CRUSH kan ada ... ahahahahahaha ... CRUSH lah yang selalu membahagiakan hari - hari adlin ! setiap kali jumpa dia ,,, WOW HAPPY NYA ! setiap kali nampak dia ,,, WOW HANDSOME NYA ! setiap kali muncul di hadapan mata ,,, WOW FANTASTIC BABY ! okay merapu ... >..<
pergi mana - mana .... teringat dekat CRUSH .... bila sedih ... teringat dekat CRUSH ... bila happy pun .... teringat dekat CRUSH ... sayang nya adlin pada CRUSH ... apa yang aku bebelkan ni ????????? -..-"


hadirnya CRUSH dalam hidup adlin ,,, adlin tak rasa SUNYI lagi ... tapi bila hilang nya bayangan CRUSH tu ,,, PERGH ! PERGH ! PERGH ! hatiku , jiwaku , ragaku , semangatku , HANCURRRR ! okay mengada ... :/
hmmm ... rasa macam BOSAN gila kalau tak nampak si DIA ... ya ya ya ... adlin tahu dia hanyalah CRUSH dan bukannya BOYPRENGGG adlin ... :'(
okay ! TEMAN PENGGANTI ??? buat masa sekarang ,,, adlin taknak FIKIR lagi ... kecuali ,,, CRUSH yang jadi TEMAN PENGGANTI ,,, adlin NAK ! NAK ! NAK ! *k gatal * :3

adlin bercakap SERIES ! ;|
hahaha ... okay ! gila sudah .... okay ! okay ! okay ! buat masa sekarang ,,, tiada lagi teman pengganti ... kalau nak TTM / teman tapi mesra ,,, bolehlah ... tapi ada limitasi nya ... <---- ayat dekat kem okay ? :*
kecuali CRUSH ... kalau dia ,,, adlin akan FIKIR ... tapi kalau bukan dia ,,, adlin TAKNAK FIKIR ... keling tak adlin berbicara ??? :p
ada aku kisah ??? okay saya hanya bergurau .... ;)

soalan yang tadi tu ,,, kita pedulikan ajelah ye ... hidup mesti TABAH ! go ! go ! go ! :)
okaylah ... makin merapu sudah ... adlin berhenti sampai sini sahajalah ... eh jap ! adlin ada pantun untuk CRUSH ... khas tau ... I reka sendiri ... tapi dua kerat ajelah ... hahahahaha ... xD
*halakan cursor pada blockquote jika tak jelas*


crush ,

Zailyn ada biawak ,

Adlin Che Johari suka awak ! :*



REWIND ME THE PAST | MY SWEET FUTURE