.




.
Number 1

Mood : Stress
12.5.2014


.
credits.


EDIT BY : ADLIN CHE JOHARI
The skin is belonged to Purple-licious, Miki just tweaked them lil' bit so .
Resources: pixel 1, pixel 2, materials, colors, cursor.
Thanks to Wana for the tutorials and Pipie for the codes.

Thankyou .
.
Monday, May 12, 2014 - - 0 COMMENT(S)



Assalamualaikum.... 
korang apa khabar ??? sihat ??? baguslah kalau sihat ... adlin alhamdulillah sihat ... :)
dah lama kan adlin tak update blog ??? hmmm ... itulah pasal ... blog ni suka sangat buat masalah ... haritu gambar tak keluar ... rosak bagai ... macam - macam ... dan itu membuatkan adlin malas nak update blog ... lagipun adlin tak ada cerita nak share dengan korang ... >.<

tapi hari ni ada ... tepat jam 1 : 10 pagi (29/12/2012) ,,, adlin nak cerita pasal seseorang ni ... dia merupakan abang angkat adlin .... dan dia dah NAIK sikit ... iaitu BOYFRIEND adlin .... dan sekarang dia dah jadi EX adlin ... dan sekarang kami dah jadi KAWAN BIASA ... hmmmm ... mengapa jadi begini ??? biarlah rahsia ... sabar sabar sabar ... ;)
okay ... MUHAMMAD SHAFIQ BIN MOHD ZHAHID namanya ... sekarang umurnya 16 tahun (2012) ... tua kan ??? kahkahkah ... hari jadi dia pun dah lepas ... 22 / 11 / 1996 .... hmmmm ... kitaorang couple selama 4 bulan & beberapa hari ... maaf ... adlin lupa nak tanda date kita clash ... :3

banyak gila kut kenangan dengan dia ... tapi nak buat macam mana ... terpaksa melakukannya .... :/
meh sini adlin tulis satu - satu tarikh mengenai kitaorang ... :)

16 / 7 / 2012 = adlin kenal dengan dia
- 14 / 8 / 2012 = 1bulan adlin kenal dengan dia 
- 18 / 8 / 2012 = adlin couple dengan dia
- 16 / 9 / 2012 = 1bulan adlin couple dengan dia
- 16 / 10 / 2012 = 2bulan adlin couple dengan dia
- 15 / 11 / 2012 = 3bulan adlin couple dengan dia
- 15 / 12 / 2012 = 4bulan adlin couple dengan dia
________________ = putus dengan dia

waduh ... lupa nak save tarikh putus tu ... masa putus tu ,,, memang tak pegang phone ... tak layan phone ... malas tahu ...  -..-
 hmm ... kekadang sedih la jugak bila tengok gambar kitaorang ... kekadang ada la jugak rasa rindu .. 
tapi ,,,, adlin kena tahan tu ! kena rahsiakan tu ! sebab apa ??? sebab adlin yang mintak putus ... o0ps ! :x
hmmm ... kenapa kitaorang putus ??? oh indak bisa kasi tahu ... itu biar adlin & dia ajelah yang tahu ... ;)
adlin curang ??? ya allah ... tidak sama sekali . selama adlin couple , adlin tak pernah curang ... kita ada hati tahu .. :D
dengan mana - mana boyfriend pun ... adlin tak pernah curang ... kita sayang tau boyfriend - boyfriend kita ... o0ps ! maksud adlin ex boyprenggg ... :(

kekadang bila tengok ex boyprenggg tak dilayan oleh girlprengggnya sendiri ,,, rasa sedih jugak ... tetiba datang rasa menyesal sebab tinggalkan dia dulu ... tapi nak buat macam mana ... dia dah ada kehidupan dia sendiri ... kita kena move on ! *eh betul ke tidak adlin cakap tu ??? alamaklumlah tak reti speaking ... :3
kekadang bila tengok ex boyprengggg clash dengan girlprengggnya sendiri ,,, rasa BAHAGIA gila .... macam INDAHNYA DUNIA ... kejam tak ??? :p
hmmmm ... tapi dalam masa yang sama datanglah perasaan menyesal tu ... nak buat macam mana ... masa tak boleh diundur balik ... macam tadilah ... kita kena move on ! ;)
 kekadang bila tengok pasangan couple lain ,,, cemburu pun ada ... sebab diaorang bebas aje ... macam si boyprenggg tu tak adalah nak control si girlprenggg tu ... tak adalah nak mengatur itu ini .... bahagia je tengok ... :)
tapi itu KISAH LAMA ! kita mesti move on ! jangan pandang belakang ... perjalanan kita masih panjang + jauh lagi ... hidup mesti diteruskan ... jangan kerana CINTA kita jadi BUTA ! jangan kerana CINTA kita jadi BODOH ! dan jangan kerana CINTA kita lupa siapa kita sebenar ... eh jap ! betul ke adlin cakap ni ??? alamaklumlah ... fikiran melayang - layang semasa menaip ni ... :3
kalau salah ,,, maaflah ye ... pagi - pagi macam ni memang agak merapu sikit ... >.<


shafiq : terima kasih kerana sudi menjadi boyprenggg saya ... walaupun saya banyak menyakitkan hati awak ... terima kasih jugak sebab dah buat saya ketawa ,,, tersenyum lebar & semangat ke sekolah setiap hari ... kahkahkah ! tak ada kena mengena langsung kali ... :3

okay ! merapu sudah ... okay ! series ! saya ........... harap awak ............ jumpa perempuan yang lebih / lagi baik dari saya ... mungkin saya tak dapat bahagiakan awak ... tapi saya harap suatu hari nanti , ada perempuan yang lebih baik dari saya akan bahagiakan awak ... saya tak pernah menyesal couple dengan awak sebab awak tersangatlah CUTE + HANDSOME bagi saya ... *tangan didada mata keatas 

ada kena mengena tak ??? kalau tak ada ,,, oh ! malunya saya ... xD

okay okay okay ! saya ..... harap .... awak happy tanpa saya & pelajaran awak tak merosot lagi .... ;)

mungkin saya hadir salah waktu .... dan mungkin saya mengundur diri tepat pada waktu ... apa yang aku bebelkan ni ??? -..-"

okay sorry ! sekali lagi saya merapu ... hikhikhik ... itu sifat saya ... tidak boleh dinafikan lagi ... >.<

akhir sekali ,,, amboiii ... macam karangan pulak ... ~.~

series kali ni ! okay ! saya ....... mintak maaf sebab saya dah sakitkan hati awak ... dan apa - apa ajelah yang selama ni kurang selesa di mata / hati awak ... saya harap awak bahagia tanpa saya & saya harap berjaya ! :)

yang benar : adlin
HAHAHA ! tak payah baca ye .... banyak merapu dalam tu ... xD
agak - agak boleh dapat A tak kita punya karangan tu ??? hikhikhik .... k lah ... nak cakap yang tu aje .... TERIMA KASIH KERANA SUDI MENGHABISKAN MASA ANDA DENGAN MEMBACA ENTRY YANG TAH PAPE INI ... kbai ~ :*



| MY SWEET FUTURE